Kontakt os

Lad mig hjælpe dig med råd og vejledning om tæt brystvæv

Kvinden bag ’Bryster hele livet’ er mig, Jonna Yde. Jeg er radiograf, merkonom i markedsføring, sundhedsinformatiker og jeg har stor klinisk erfaring fra sundhedssektoren.
Desuden er jeg certificeret i mammografi, og har skrevet bogen ’Bryster hele livet’ som er en guide til danske kvinder om hvad man selv kan gøre for at minimere risikoen for at få brystkræft.
Jeg har mange års erfaring med radiologi og mammografi. Jeg har en lang praktisk erfaring med de tekniske billeddiagnostiske apparaturer som Røntgen, CT, MR, ultralyd og mammografiudstyr – og det er meget spændende for mig!

Jeg har været Danmarks repræsentant for Europa Donna, som er den Europæiske patientorganisation for brystkræft patienter. Her lærte jeg meget om hvad man selv skal gøre og være opmærksom på, for at beskytte sine egne bryster.

Få råd om hvad du skal være opmærksom på ved en mammografi

Jeg har lavet mammografi i mange år, både i offentligt regi, på privatklinik og i forbindelse med forskning. Det er både screeningsmammografier og klinisk mammografi sammen med en læge. Jeg er god til at berolige og behandle patienterne og få et godt undersøgelsesresultat med høj billedkvalitet.

Derfor har jeg et solidt fagligt grundlag for at hjælpe dig med vejledning og uddannelse omkring mammografi og brystundersøgelser.

Lær nogle gode bryst tricks

Der er flere tricks du kan gøre for at passe på dine bryster. Du skal starte allerede når dine bryster begynder at vokse. Det er blandt andet at tjekke dem hver måned, spise bryst venligt, sørge for bevægelse og motion, gå til mammografiscreening når du når 50 år, og få kendskab til om du har tæt brystvæv.

Jeg er desuden forfatter til bogen ’Bryster hele livet’. Bogen er en fagbog for alle danske kvinder der ønsker at tage hånd om egne bryster, og bevare dem sunde hele livet.

Få den hjælp og vejledning der opfylder dit behov

Det er vigtigt at være opmærksom på brysterne hele livet, og jeg hjælper dig med de ting du selv kan gøre og de ting som du skal sørge for og bevare dine bryster sunde

Er det måske ikke lige præcis det, du har brug for?

Jeg er klar til at hjælpe dig.

Kontakt mig ved at bruge kontaktformularen nedenfor.

Jonna

Jeg giver dig rådgivning og en snak på 15 minutter gratis