Lav din egen kokosmælk

Det er nemt at lave din egen kokosmælk eller kokosvand. Hvis du kan lide smagen af kokos, kan du bruge denne kokosmælk som erstatning for komælk.

Opskriften her:
1 dl økologisk kokosmel
6 dl kogende vand

Hæld en dl kokosmel i din blender. Kog 6 dl vand og afkøl det til ca. 80-85 grader og hæld det i blenderen sammen med kokosmel. Lad det stå i blenderen ca. 10 minutter inden du blender. Blend godt og lad det stå endnu 10 minutter i blenderen, inden du hælder det på en glasflaske, som du kan have stående i køleskabet.

Brug din kokosmælk til at drikke, i kaffe, i te eller på din morgenmad. Du kan erstatte din mad med kokosmælk hvor du ellers ville anvende komælk. Denne kokosmælk har en mild smag af kokos.

Fordel for dine bryster

Kokosvand er blevet forbundet med forskellige sundhedsmæssige og medicinske fordele, herunder antioxidant, antiinflammatoriske og immun stimulerende virkninger, og disse sundhedsmæssige fordele kan tilskrives tilstedeværelsen af flere bioaktive forbindelser i kokos vand sammensætning.

Resultaterne af en forskning undersøgelse indikerer, at kokosvand forsinker udvikling af brystkræft ved at inducere apoptose (celledød) i brystkræftceller, undertrykker metastaser og aktiverer anti-tumorimmunitet.

Forskning

Læs forskning omkring kokosmælk: Forskningsartikel med kokosmælk i forhold til brystkræft

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *