Generelt,  Kost,  Livsstil

Sundhedsmæssige fordele ved valnødder

Sundhedsmæssige fordele ved valnødder. Forbrug af valnødder kan undertrykke vækst og overlevelse af brystkræft. Spis en sund kost for dine bryster.

Godt for hjernen

Valnødder indeholder vigtige fytokemikalier såvel som store mængder flerumættede fedtstoffer, der giver potentielle fordele for både hjernens sundhed og funktion. Omega-3 fedtsyrer spiller en rolle ved at hjælpe med at reducere oxidativt stress i hjernen.

Stemnings fremmende

Omega-3 fedtsyrer er vigtige for udviklingen og funktionen af ​​centralnervesystemet. Omega-3 fedtsyrer kan meget vel spille en rolle i visse stemningsforstyrrelser.

Holder hjertet sundt

Forbruget af valnødder kan reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme, og at valnøddeolie giver gunstigere fordele for endotelfunktionen, som er foringen af ​​indersiden af ​​vores blod- og lymfekar.

Kan hjælpe med at styre vægten

Ved at spise valnødder i stedet for andre fødevarer forårsager det ikke vægt øgning, selvom de er energi rige, og valnødder et godt snack alternativ for dem, der ønsker at styre deres vægt.

Støt et sundt fordøjelsessystem

Når du spiser valnødder kan det berige din tarm mikrobiomet og øge særlige gode bakteriestammer, hvilket kan give fordele for mennesker. Udnyt dine sundhedsmæssige fordele ved valnødder.

Brystkræft

I relation til brystkræft har et studie vist fordele ved at spise valnødder

Forbrug af valnødder har vist sig at nedsætte væksten i brystkræft og / eller reduceret risikoen for brystkræft hos mus. Fordelen mod kræft var forbundet med ændret ekspression af gener for kræftvækst og overlevelse. Studiet antog, at valnødde forbrug ville ændre genekspression i patologisk bekræftede brystkræft hos kvinder i en retning, der forventes at mindske brystkræftvækst og overlevelse, som det blev set hos mus. Undersøgelsen var et ikke-placebo, 2-armet, klinisk forsøg. Kvinder med bryst tumorer, der er store nok til forskning og patologiske biopsier, blev rekrutteret og randomiseret til valnødskonsumerende eller kontrolgrupper. Umiddelbart efter biopsiindsamling begyndte kvinder i valnødgruppen at forbruge ca. 57 gram valnødder om dagen indtil opfølgningskirurgi. Patologiske undersøgelser bekræftede, at brystklumperne var brystkræft hos alle kvinder, der forblev i forsøget. Ved operation ca. to uger efter biopsi blev der taget yderligere prøver fra brystkræft tumorerne.

Studiet har vist, at 456 identificerede gener blev signifikant ændret i tumoren på grund af valnødforbrug. Analyse viste aktivering af veje, der fremmer apoptose som er kræftcelledød.

Disse resultater understøtter hypotesen om, at forbrug af valnødder hos mennesker kan undertrykke vækst og overlevelse af brystkræft.