Blomster,  Generelt,  Livsstil

Sy en klimavenlig blomster buket

Det er ikke svært at sy en buket blomster. Sy en klimavenlig blomster buket af genbrugstøj eller bomulds stofrester som du har liggende i skabet. Du vælger selv farverne på din buket, og den holder længe. Skyld blomsterne under bruseren, når de bliver støvet.

Til blomsterne kan du sy blade, der pynter din buket. Du kan også anvende tørrede blomster sammen med dine flotte syede blomster.

syede røde blomster
Syede røde blomster

Sy blomster og hjælp dig selv med at slappe af på

Uanset hvilken aktivitet der hjælper dig med at slappe af, bør du bruge tid på at finde det, du kan lide og slappe af ved. Når du syr blomster bliver du glad ved at skabe noget flot. Ved at anvende genbrugsstof til blomsterne, ved du at  det ikke skader miljøet. Og du hjælper dig selv med at finde ro i kroppen og få tankerne flyttet til noget kreativt. Du skaber noget bæredygtigt, og du kan give blomsterne som gave.

Årstidens blomster

Dine blomsters farve, kan vise årstiden. De røde blomster er til jul, og sammen med noget grønt er de perfekte til julebordet. Gule blomster er påskeblomster. En flot gul buket pynter til påske. Så er der sorte, hvide, blå, orange og lilla blomster. Der kan nok ikke lige sættes en årstid på alle farverne. En buket med blandede farver kan anvendes året rundt. Sy dine blomster efter de farver du selv kan lide, og jeg gætter på at mange andre også vil kunne lide dine blomster.

Blomster og følelser

Er du ramt af brystkræft har du sandsynligvis mange tanker og følelser om dit liv. Kræft påvirker dit fysiske helbred, og kan frembringe en bred vifte af følelser, som du ikke er vant til at tackle. Det kan også få eksisterende følelser til at virke mere intens. De kan ændre sig dagligt, hver time eller endda minut til minut. Dette gælder, uanset om du i øjeblikket er i behandling, færdig med behandling eller en ven eller familiemedlem. Disse følelser er helt normale. Prøv at sy nogle blomster og se om det hjælper med at tackle nogle af dine tanker og følelser. Sy en klimavenlig blomster buket.