Generelt,  Sy

Værnemidler mod Corona Virus

Jeg håber den utilsigtede Corona virus snart forsvinder fra denne jord. Desværre vil det nok ikke ske indenfor det næste års tid. Indtil da må vi lære at beskytte os og anvende værnemidler mod Corona virus.  Vi kan ikke se, lugte eller identificere hvor Corona virus er. Vores våben mod den, er at undgå fysisk kontakt med andre mennesker, og vaske og spritte hænder hele tiden.

Det er ikke kun et spørgsmål om, hvorvidt nogen får COVID-19 eller ej – mængden af ​​viruspartikler, man bliver udsat for, kan påvirke sværhedsgraden af ​​symptomer.

En rapport offentliggjort i The Lancet viste, at patienter med mildere sygdom havde lavere niveauer af virussen.

En anden Lancet-undersøgelse af COVID-19-patienter i Kina fandt, at de med mere alvorlige symptomer havde en tendens til at have en større viral belastning.

Eksponering af høje doser virus eller endda hyppige lave doser af SARS-CoV-2 kan føre til værre sygdoms resultater. Det er derfor vigtigt, at sundhedsarbejdere minimerer eksponeringen for virussen så meget som muligt. Dette kan gøres ved at anvende værnemidler, og ved at holde social distancering med kolleger, familie og folk du møder på gaden. Læs bl.a. denne artikel om emnet af Alex Hogan til STAT-nyheder.

Værnemidler

Måske tildækning af kroppen kan minimere vores kontakt med virus bæstet, det er i alt fald nogle studier der viser dette, og flere lande har gjort det obligatorisk at bære ansigtsmasker. I Danmark ser man kun få mennesker anvende ansigtsmasker, og jeg er en af dem. Jeg har syet mine masker, og nu også en frisk sommerhue der tildækker håret. Langt hår kan også dækkes i denne hue. Sommerhuen kan skåne mod solen, og beskytter især patienter der har mistet håret. Vi skal anvende værnemidler mod Corona virus.

I Østrig og Tjekkiet er det obligatorisk at anvende ansigtsmaske for at beskytte sig selv og andre mod Coronavirus, og denne video er simpel at forstå:

[ytp]https://youtu.be/HhNo_IOPOtU[/ytp]

Sy dine egne værnemidler

Jeg har designet en sommer hue og ansigtsmaske, der kan bæres om sommeren. Det laves af let bomuld, og et styk patchwork quarter er nok til både hue og maske. Et patchwork quarter er ofte 45×55 cm, og koster sjældent mere end 25 kr.

Grøn Hue og Maske
Værnemidler mod corona

Dette sæt er syet af en patchwork bomuld quarter, og kanten på huen er andet tæt bomuldsstof. Der skal klippes en cirkel på 41 cm, og kanten til huen og maskens dele. Jeg har lavet en udførsel klippe- og sy vejledning.

Hent mønster og sy vejledningen her

God fornøjelse